Tempotreff 2017

Vi har besluttet å gjennomføre tempotreff 11-13 august. «Fyste ne, resten upp»

For at vi skal kunne gjennomføre dette på best mulig måte ønsker vi en forhåndspåmelding. Klikk her for påmelding

“Fyste ne, resten upp” – Program

Fredag

Treffplassen vil være bemannet fra kl 1200 fredag. Er det folk som kommer tidligere enn dette så meld ifra så skal vi ha folk på stedet etter avtale.

Har du spm om noe i forbindelse med treffet så kontakt oss på felleogomegntempoklubb@gmail.com

Ved ankomst får man tildelt plass på treffplassen. Betaling av treffavgift og eventuelt mat gjøres i sekretariatet. Her vil man også få oppdaterte opplysninger om treffet. Det vil også være mulig å kjøpe treffets t-skjorte om man ønsker dette.

Priser:

Treffavgift inkl inngang på Z-museum kr 250,-
Middag fredag kr 80,-
Frokost lørdag kr 100,-
Middag lørdag kr 130,-
Frokost søndag kr 60,-
Treff t-skjorte kr 100,-

Enkle 4-manns hytter kr 1000,- pr hytte for helgen. Disse er beregnet for festival og inneholder kun 4 madrasser, ca 7,5 kvm.

Pakkepris treffavgift, t-skjorte og felles måltider kr 650,-

Du kan betale med Vipps hos oss.

Middag serveres fra kl 1600 og utover. Det vil ikke bli felles middag fredag, da deltagere kommer på ulike tider. På menyen har tempofruene hjemmelaget lapskaus med takkestekt flatbrød fra Havrefjell.

Middagen serveres i teltet.

Tur Fredag

Det legges opp til en tur på fredag kl 1800. Denne turen går ned til Brokelandsheia hvor det blir muligheter for å handle. Det som handles vil kunne bli fraktet i følgebilen og levert ut på treffplassen ved ankomst.

Turen er 40 km totalt, og vil på vei tilbake bli tatt på det vi kaller indreveien.

Etter turen samler vi oss rundt leirbålet for gode historier og noe godt i glasset.

Lørdag

Lørdag starter med frokost i teltet fra kl 0800-1000.

Da kan tempofruene by på solid frokost med bl.a varme hjemmebakte rundstykker, nyrørte jordbær, eggerøre og karbonader. Melk, juice og kaffe er inkludert i frokosten.

Tur lørdag

Siden mye av gleden med Tempo er å kjøre våre doninger legger vi opp til en lengre tur på lørdag.

Turen går til Treungen og besøk på Z-museet. Turen vil være ca 86 km totalt, der vi på vei opp kommer til å kjøre ca 23 km på grus/skogsvei. Turen starter fra treffplassen kl 1100 og vi regner med å være tilbake til kl 1700.

Det vil bli lagt inn stopp på Felle på vei tilbake for eventuelle innkjøp. Her vil det også være følgebil som kan transportere det innkjøpte tilbake til treffplassen.

Det vil også bli tid til korte stopp underveis for å la baken få litt hvile.

Besøket på Z-museet er inkludert i treffavgiften og varer ca 1 time.

Lørdag kveld

Etter turen vil det bli arrangert diverse konkurranser, bl.a japsesylinder kast og temporelatert natursti. Ca kl 2000 samler vi oss i teltet for felles middag. Da vil tempofruene servere oss grilltallerken som består av velassortert grillspyd, grillpølse i hjemmebakt lompe, potetsalat, foccacia, kryddersmør og salat.  Det vil etter middag være utlodning og ett musikalsk innslag av musikere fra egne rekker.

Det vil være åpent for publikum fra 1700-1900 lørdag.

Søndag

Søndag morgen er tempofruene igjen tidlig oppe, og serverer en skikkelig cowboyfrokost med egg, bacon, tomatbønner og hjemmelaget grovbrød fra kl 0900-1100 i teltet.

Hjemreise og takk for iår.

Generelt

Det vil være mulig å kjøpe kaffe, brus, sveler m/nyrørt jordbærsyltetøy, munker, tempopølser og toast m/ost og skinke på treffplassen.

Det er ikke dusjfasiliteter på treffplassen, men fin badeplass i elven like i nærheten.

Treffplassen er en stor skytebane med store grusplasser der man kan campe i vogn, bobil, telt eller buss. I tillegg er det standplasser under tak der man også kan overnatte.